О нама

Пројекат ЕУ Подршка даљем унапређењу система јавних набавки у Републици Србији пружа техничку подршку Управи за јавне набавке и другим кључним институцијама надлежним за прописе у области јавних набавки и њихово спровођење, као и јачању капацитета наручилаца и компанија у приватном сектору. Ми се налазимо на адреси Управе за јавне набавке, улица Грачаничка број 8, Београд, Србија. Можете нас контактирати преко веб-сајта: https://eupodrska.ujn.gov.rs/kontakt/ или путем LinkedIn друштвене мреже: https://www.linkedin.com/company/eu-podrska-daljem-unapredjenju-sistema-javnih-nabavki-u-republici-srbiji/

 

Сакупљање и обрада података

Ми не прикупљамо ваше личне податке. Користимо Google Analytics искључиво за прикупљање анонимних података о корисницима, њиховом кретању и активностима на нашем веб-сајту.

У податке који се овим путем прикупљају спадају информације о посећиваним веб-страницама и временском периоду проведеном на њима. Google Analytics се користи и за увид у демографске податке посетилаца који остају анонимни, као и домене и провајдере са којих долази саобраћај на веб-странице, што омогућава дефинисање циљне групе која се интересује за наш садржај.

 

Ко има приступ вашим личним подацима

Ми немамо приступ вашим личним подацима. Приступ вашим личним подацима није омогућен ниједном лицу које је део нашег Пројекта, нити другим организацијама које сарађују са нама. Корисничке податке обрађује компанија Google путем Google Analytics алата, који је инсталиран на нашој веб-страници. Нама су доступни само анонимни подаци о кретању корисника кроз веб-сајт.

Пројекат ЕУ Подршка даљем унапређeњу система јавних набавки у Републици Србији не користи легитимни интерес приликом оглашавања јер нема приступ личним подацима корисника, нити су наше кампање базиране на подацима посетилаца веб-сајта. Подаци корисника могу да се користе само у оквиру LinkedIn кампања, путем LinkedIn алата за таргетирање.

Кликом на линк друштвене мреже LinkedIn можете се боље упознати са њиховом политиком приватности: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Ваши подаци се не задржавају у нашој бази и не користимо технологију стварања профила и аутоматизованих одлука.

 

Права корисника

Уколико се не слажете са употребом колачића, можете их обрисати кликом на одговарајући линк претраживача: